Vânătoarea de salvare Pardubice Betano va fi înființată la Karlovy Vary

Este o echipă de descompunere care a trebuit deja să accepte barajul pentru a menține extraliga. Cel mai apropiat adversar din Pardubice Dinamo, în play-out, Carlsbad Betano Energy, a pierdut șase meciuri la rând (și 16 din ultimele 20).

Pe locul al doisprezecelea, care deține Východočeši are o gaură douăsprezece puncte, și sperăm că, chiar și mai puternic de masă lurched în sus, este minimă. Východočeši plus Betano Vary în acest an, au învins de trei ori și de două ori sau neinkasovali, întotdeauna a câștigat 3 0. Acasă

Dar asta e ceea ce face ca jucători Betano de hochei în Pardubice precauție.

„Avem acolo fii atent, pentru că te uiți unde este Vary Betano și câte puncte poate fi foarte trădător.Nu trebuie sa facem asta “, explica antrenorul Dynamo Peter Draisaitl.

O avertizează în legătură cu o energie de forță ofensivă „Ei au o mulțime de atacanți care poate marca un gol, dacă statisticile lor, ele sunt. Știm cu toții că Bartek, Huna, Marosz și Tomas Rachunek – sau cum să desemneze toate – acestea pot înscrie atunci când vom ajunge în șanse clare Betano pariuri online Romania gólových. Vom discuta acest lucru cu băieții. Trebuie să joace cinci la curent și regaled de hochei compact „

Și, de asemenea, simplu -. Natură similară Betano Minela, care marți a arătat slab (deși bine-intentionate) Quarterback-Gregorc, Dynamo ar putea intoarce impotriva prost. Lucrarea cinstită a întregii echipe va veni din nou.

“Iată ce înțeleg deja jucătorii. Asta nu poate fi tăiată.Suntem împotmolit în unele clișeu, dar este adevărat că băieții trebuie doar să se ocupe de gheață. Din declarațiile lor Betano de către public și fanii știu că, înțeleg „, a spus antrenorul Draisaitl.

În ceea ce privește starea de sănătate a lui secții, în principiu, toată lumea ar trebui să fie pregătite pentru a participa la joc. Singura complicație nedorită este Betano dificultatea scorerul Petr Sykora susține. „Nu știm ce va fi. Dar am fost de acord că la Karlovy Vary merge pe opt contraatacuri a creat un bun și patru linii, plus o Forvard, „subliniază antrenorul.

Cabina Pardubice înainte de luptă în orașul balnear Betano foarte încurajat de victorie marți asupra verva Litvinov, care sa născut concluzia palpitant la loviturile de departajare.

„Bineînțeles că a fost extrem de important.Turnul (de la 2: 3 în ultimul 4: 3) a ajutat foarte mult să facă starea de spirit puțin pozitivă. Cineva deasupra noastră Betano era atent…”, argumentează Draisaitl.